Terrasoverkapping, knikarmscherm, markiezen of screens?

Als u bij de minste of geringste zonnestraal niet gelijk de gordijnen dicht wilt doen, maar toch de zon niet binnen wilt hebben biedt buitenzonwering de oplossing. Het houdt de zon tegen en werkt daardoor ook verkoelend.

Terrasoverkapping (elektrisch bediend schuifbaar dak)

Maak een leefruimte van uw buitenruimte

U droomt van een gezellig terras en zit graag buiten? 
Met een PATiO overkapping creëert u een heel aparte buitenruimte en geniet u vier seizoenen lang van uw tuin of terras. Met het (elektrisch bediende schuifbare) dak is uw terras mooi beschut tegen zon en regen. Wenst u meer comfort? Voorzie uw Patio dan van verlichting en verwarming en zijdelingse screens. 

Meer weten over terrasoverkappingen? Neem contact op met Windorol West 

download hier de brochure 'buitenleven'

klik op de foto's hieronder voor een grotere weergave 

 

Terrasoverkapping (met vast dak)

Onze terrasoverkapping met vast dak heeft verschillende types aluminium systemen voor veranda’s. Er is dus altijd een design dat past bij de architectuur van uw woning. Alle veranda’s hebben een onzichtbare afwatering. Daarnaast kunt u kiezen voor geïntegreerde verlichting en grote overspanningen.

Een belangrijk voordeel van aluminium veranda’s is de mogelijkheid om zeer grote overspanningen te maken met slanke profileringen en een minimum aantal palen. Hierdoor geniet u van maximale lichtinval en leefruimte.

download de Palazzo brochure

Neem voor meer informatie contact op met Windorol West. 

Knikarmschermen

Knikarmscherm om uw balkon of terras koel te houden
Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor een knikarmscherm. Dit type zonwering wordt geplaatst tegen de gevel van uw woning. Twee knikarmen zorgen dat het doek in- of uitgerold wordt. De troeven: 
•    Geen schadelijke uv-stralen op uw terras.
•    Geen verkleuring van meubels of gordijnen.
•    Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden.
•    Eenvoudige bediening.
•    Kwalitatieve doeken.
•    Extra verwarming en verlichting mogelijk.

Meer weten over knikarmschermen? Neem contact op met Windorol West

 

Uitvalschermen

Vindt u die typisch Zuid-Franse rolluiken er altijd zo gezellig uitzien? Die koopt u gewoon in Nederland bij Windorol! Harol uitvalschermen zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat.

Meer weten over uitvalschermen? Neem contact op met Windorol West.

Markiezen

Markiezen staan mooi bij klassieke gevels, maar zeker ook bij moderne panden. De markies is een verantwoorde geveldecoratie, als blikvanger of als reclameobject voor een winkel of bedrijfspand.

Meer weten over markiezen? Neem contact op met Windorol West.

Screens

Zeg vervelende lichtinval op uw tv-scherm of computer vaarwel. Screens filteren hinderlijk zonlicht, zowel thuis als op kantoor. Ze hebben een transparantiegraad die u zelf kunt bepalen waardoor uw zicht niet belemmerd wordt.

Meer weten over screens? Neem contact op met Windorol West.

Veranda (serre) zonwering

Wat kan het in de zomer heet zijn in zo'n serre, als de zon meedogenloos brandt op het glazen dak! Als u ook onder deze omstandigheden optimaal wilt kunnen genieten van uw veranda of serre, dan is verandazonwering geen overbodige luxe. De veranda(serre)zonwering is de ideale temperatuur-regelaar voor uw serre. 

  • Geschikt voor elk type serre/veranda 
  • Vrijwel onbeperkte breedte 
  • Zo goed als geruisloos systeem, dankzij de met Teflon gesmeerde lagers.
  • Knap doek en koordspansysteem om het doek in alle standen onder spanning te houden
  • Eenvoudige elektrische bediening
  • Kwalitatieve doeken 

 

Meer weten over verandazonwering? Neem contact op met Windorol West.

Umbris, aluminium lamellendak

Kantel het weer naar uw humeur!
Geen BBQ's of tuinfeesten die nog in het water vallen - letterlijk dan. Dankzij kantelbare lamellen regelt u in een handomdraai alle weersomstandigheden, het hele jaar door.
Bij fel zonlicht positioneert u de lamellen naargelang de stand van de zon. Bij neerslag kantelt u de lamellen in vlakke stand. Geïntegreerde goten zorgen vervolgens dat de neerslag wordt afgevoerd. Simpelweg. Met de glazen wanden sluit u de Umbris volledig af. 

Neem voor meer informatie contact op met Windorol West.

Duo Store, vrijstaand zonnescherm

Zonwering met 2 knikarmen (Duostore)
De Duostore is een metalen frame met 2 zonneschermen. Ideaal om een terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin. 

De troeven: 
•    Beschutting tegen de zon als u geen muur hebt om het zonnescherm aan te bevestigen.
•    Interessant om grote oppervlakten te overdekken.
•    Eenvoudige elektrische bediening, •    Kwalitatieve acryldoeken., •    Extra verwarming en      verlichting mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Ontwerp uw eigen zonwering!

Weet u nog niet welk type zonwering u wilt? 

Upload de foto van uw huis (of gebruik een voorbeeldmodel) via de designer en stel uw zonwering samen. Kies uw type zonwering met bijpassend doek. 

Ontwerp nu uw zonwering via de Dickson Designer

Bekijk hier de keuze in zonweringsdoeken

 

 

Rolluiken

Voor particulieren

Kiest u voor een rolluik, dan kiest u voor een praktische, comfortabele en veilige zonwering. Het weert zonlicht, geluid en kou, en zorgt ervoor dat niemand zomaar naar binnen kan kijken. Daarbij hebben rolluiken een inbraakvertragende functie, én bespaart u op energiekosten.

Onze rolluiken zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook mooi uit. Het rolluiksysteem beschikt over een kwaliteitsmotor, en de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Kies voor een op maat gemaakt rolluik dat perfect past bij uw woning.

Voor bedrijven
Wilt u een rolluik geheel naar wens laten maken voor uw onderneming? Windorol West levert en installeert standaard 4 types rolluiken:

Garagedeuren

Wij leveren kwaliteits garagedeuren geheel aangepast aan uw wensen. Ook leveren wij overheaddeuren in alle mogelijke uitvoeringen. Heeft uw garage- of overheaddeur onderhoud nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.