Shutters, jaloezieën en meer

De mogelijkheden om de zon buiten te houden zijn eindeloos. Zo kunt u onder meer kiezen voor gefilterd licht met shutters, roljaloezieën, strakke jaloezieën of sfeervolle rol- en vouwgordijnen. Ruime keuze in kleur en materiaal. Wij leveren en monteren uw raamdecoratie op maat! 

Shutters

Shutters zijn prachtige sfeermakers voor uw woning. Het zijn op maat gemaakte houten binnenluiken. Met shutters kunt u het licht, en de schaduw in een woning of bedrijfspand beïnvloeden. Ze zorgen voor een optimale lichtbeheersing, en controle over de sfeer, lichtinval en uw privacy. Dankzij de houten lamellen die in iedere stand te stellen zijn kunt u spelen met licht. Helemaal nieuw zijn onze kunststof shutters ! Eigentijds, nagenoeg onderhoudsvrij, eco-vriendelijk energie-zuinige en duurzame raamdecoratie. 

Meer informatie over shutters? Neem contact met ons op. 

Rol jaloezieën

Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting.

Jaloezieën (hout en aluminium)

De horizontale jaloezie is sinds zijn introductie niet meer weg te denken als raamdecoratie in een grote diversiteit interieurs. De jaloezie is functioneel én sfeervol, en is onder meer verkrijgbaar in hout of aluminium met verschillende kleuren ladderbanden.

Meer weten over jaloezieën? Neem contact met ons op.

Rolgordijnen

Het rolgordijn is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Voor in uw kantoor of in de huiskamer, het rolgordijn past overal. Rolgordijnen zijn behalve erg functioneel ook sfeerbepalend en zeer betaalbaar.

Meer weten over rolgordijnen? Neem contact met ons op.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in prachtige stoffen en altijd met veel oog voor detail afgewerkt. Een eigentijdse en chique raamdecoratie. Kies voor vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling, of voor vouwgordijnen zonder baleinen voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.

Meer weten over vouwgordijnen? Neem contact met ons op.

(Duo) Plissé gordijnen

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen met een prachtig lichtdoorlatend effect, welke een rustige sfeer in uw interieur creëert. De Duo-plissé heeft een honinggraatvormige structuur (dubbele uitvoering van de plissé). De duo-plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling. In diverse uitvoeringen verkrijgbaar: top down, bottum up en day & night uitvoering.

Meer informatie over plissé-gordijnen? Neem contact op met Windorol West 

Lamellen

Lamellen staan ook wel bekend als verticale jaloezieën. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgen lamellen in ieder interieur voor de finishing touch. Ze zijn bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals schuifpuien, maar ook voor afwijkende schuine of ronde erkerramen.

Meer weten over lamellen? Neem contact met ons op.

Hordeuren en horren voor ramen

Plisse hordeur

De oosterse vouwkunst van deze geplisseerde hordeur is een sieraad in ieder interieur. Het gaas is enigszins zonwerend, UV-bestendig en bestand tegen rotting. Door de moderne vorm is er meer ruimte voor uw vitrage en gordijnen. Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaasstructuren. Het gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. U kunt kiezen tussen Plisségaas in grijs of zwart.

Rolhordeur:

De rolhordeur Prestige behoort tot de topklasse van het horren-programma, en blinkt uit in bedieningsgemak. De Prestige heeft een unieke windvaste gaasopsluiting, automatische vuilafvoer, en is ook geschikt voor grote deuropeningen en puien.

Voordelen: Absoluut windvaste gaasopsluiting rondom door middel van koolstof pennen in de boven- en ondergeleider.  De treklijst stopt automatisch op vooraf ingestelde stoppunten. De geleiders blijven schoon door een in de treklijst opgenomen borstelset. De rolhordeur Prestige is aan de buiten- en binnenzijde voorzien van een handige spanjolet sluiting. Om het gaas beter zichtbaar te maken, wordt een set vogel-stickers meegeleverd, of kan men kiezen voor verticale banen in het gaas, of voor gaas fiberglas met streep. Zowel in de breedte als in de hoogte precies op maat geleverd.

Raamrol hor

Raamrolhor Super is een raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar, en exact op maat aan te brengen.

Voordelen: Standaard met softsluiting. De slanke vormgeving van de aluminium cassette, de smalle zijgeleiders, en de treklijst passen in elk interieur. De cassette is volledig gesloten. Bij plaatsing buiten hebben vuil en regen geen invloed op het systeem. De geleiders zijn voorzien van stiften in de zomen van het gaas. Het gaas is op deze manier wind- en tochtvast opgesloten. 

Meer weten over horren/hordeuren: neem contact met ons op.